Inköpsportal

Arbetsmaterial mm

G-ESS Yrkeskläder. Rabatt på yrkeskläder och skyddsutrustning.
Logga in på medlemslogin och läs mera

CE-märkta montageprodukter för stål och prefab. Öka din rabatt på NFG AB stålprislista, genom handel via MVR.
Logga in för mer information.

Genom ditt medlemskap i MVR får du bra rabatter på standarder från SIS. Logga in på medlemssidorna för mer information.

SmiCut genom vårt samarbetsavtal med SmiCut har du som medlem möjlighet att köpa skärande verktyg till ett konkurrenskraftigt pris. Logga in på medlemslogin och läs mer.

 
 

Bilar och drivmedel

Genom MVRs medlemskap i Hantverkarnas Riksorgnisation kan ni som MVR-medlemmar ta del av även deras medlemsförmåner. Till exempel upp till 26% rabatt på Peugot. Läs mer här.

Rabatter på drivmedel, olja och andra trafikprodukter. För ansökan logga in på medlemssidorna och läs mer om de olika rabatterna.

Genom samarbete mellan OKQ8 och MVR erbjuds du som medlem i MVR bra rabatter på drivmedel, trafikprodukter, biltvätt samt smörjmedel.
Logga in på medlemssidorna för att se rabatter och ansöka om avtal.

Finans

Swedbank vår samarbetspartner vid finansiering-leasing av maskiner.

 
 

Försäkring

I samarbete med Säkra Stenstaden AB erbjuds du som MVR medlem ett försäkringspaket som är anpassat efter branschen så du är rätt försäkrad vid skada.
Du får extra förmånliga försäkringslösningar med unika skydd till specialpremier. 
Läs mer om det unika medlemsskyddet på www.mvr.sakrast.se
Epost: stenstaden@sakra.se
Tel: 060 – 61 25 30

 
 

IT

Elektronisk personalliggare - Rabattavtal för elektronisk personalliggare med infobrics enkla system! Om ni tagit på er ansvaret för personalliggaren så har MVR ingått ett avtal med infobric. Logga in på medlemssidorna för mer information.  
Kontaktperson på infobric: Joakim Nordén, 070-7 88 75 32, joakim.norden@infobric.se

ID06 - Ett avtal mellan MVR och nexus ID Solutions AB gör att MVR:s logotyp finns med på ID06-kortet som en extra kvalitetsstämpel till våra medlemmar.
Logga in på medlemssidorna för mer information och beställning

Smelink WEB Vår samarbetspartner för hemsidor.

System Andersson erbjuder en rad lättanvända produkter som sköter allt från tidrapportering, produktionsplanering, inköp, beläggning till materialhantering och som hjälper dig arbeta effektivare. Avtal mellan MVR och System Andersson Logga in på medlemslogin och läs mera

Bra rabatter på mjukvaran SteelCalc Euro.

 

Marknadsplats

Tidningen Svensk Verkstad har funnits sedan 1915 och verkat som MVRs medlemstidning. Idag är Svensk Verkstad den största tidningen inom verkstadsindustrin med en utgåva på 22 000. MVR medlemmar får tidningen gratis och 30% rabatt på annonsering.

Qimtek AB är en marknadsplats för den svenska tillverkningsindustrin med unika verktyg för sourcing och marknadsföring Logga in på medlemslogin och läs mer.

 

Transport

DHL vår samarbetspartner i alla transportfrågor, både nationellt och internationellt.
Med de avtal som vi har tecknat är vår strävan att detta ska bidra till att våra medlemsföretag ska få stora konkurrensfördelar genom att använda DHL´s kostnadseffektiva transportlösningar.
De avtal som vi har med DHL är följande, klicka här.

 
 

Utbildning

Svetsansvarig i Sverige AB är ett företag som förutom att erbjuda tjänster som svetsansvarig även arbetar med inspektion och kontroll av svetsar. Svetsansvarig i Sverige AB erbjuder även kurser i huvudsak inom svetsning men även en kurs för montageledare. Medlemmar i MVR får rabatt på deltagaravgiften. Logga in här fär att läsa mer.

Weld on Sweden är industrins resurs för kompetensutveckling inom svetsning.
Medlemmar i MVR får rabatt på deltagaravgiften. Logga in här för att läsa mer.

YrkesAkademin utbildar industri och teknikföretagen.
Logga in på medlemslogin och läs mer.