Skydda dina ekonomiska intressen!

Från 1 oktober ingår telefonrådgivning med Sinfs jurister inom affärsjuridik genom ditt medlemskap i MVR.

Tvister

Att inte komma överens med en kund eller en leverantör kan vara både dyrt, långdraget och jobbigt. Vi hjälper dig att reda ut juridiken och föreslå lösningar som inte kräver domstol.

Immaterialrätt och Varumärkesskydd

Väldigt ofta har du rättigheter att skydda, men som idag är oreglerade. Det innebär onödiga intäktstapp och risk för att andra stjäl din idé. Med vår rådgivning kan du få betalt för både produkt, kompetens och inarbetade koncept.

Samarbets- kompanjon- och delägaravtal

Att vara överens i framgång och dela vinst är ofta lätt. I motgång och med förluster blir vänskapen ofta strid. Låt oss se över dina avtal från början så kan många problem undvikas.

Serviceavtal Licenser och Royalties

Fler och fler affärer bygger på mer än bara en produktleverans. Genom att teckna löpande avtal kan du få starkare och längre kundrelationer som båda parter tjänar på.

Leveransavtal

Tycker du att kundens villkor är tuffa? Vi hjälper dig att få balans i leveransvillkoren så att de känns rimliga. Det kan till exempel handla om betalningsvillkor, förseningar och förskjutna beställningar.

Spara tid och pengar genom att vara proaktiv. Ta alltid en kontakt med oss innan du agerar om du är osäker på vad som gäller.

För medlemmar finns olika standardavtal tillgängliga. Läs mer här 

Saknar du inloggningsuppgifter till Sinfs medlemssidor kontakta Jenny Persson, jenny.persson@sinf.se

Kontakta en jurist.

Kontaktuppgifter till våra jurister finns här.

By | 2017-10-09T09:51:16+00:00 October 9th, 2017|Företagsnytta, Juridik|