Kompetensutveckling genom seminarier och kurser.

För att möta konkurrensen från låglöneländer måste Sverige konkurrera med kvalitet och effektivitet. Sverige kommer aldrig kunna konkurrera med låga löner. Istället är det kvalitet, snabba leveranser och innovativa lösningar som är framtiden! MVR erbjuder seminarier och kurser inom relevanta områden.

Branschen utvecklas hela tiden med nya regler, nya material och nya maskiner och metoder. MVR erbjuder därför seminarier och kurser med ledande branschexperter som föreläsare.

Finns det utvecklingspotential i Er verksamhet? Vi arrangerar både öppna seminarier och kurser med färdiga program, samt kurser på plats hos Er med möjlighet till företagsanpassning. Klicka dig vidare nedan för aktuella seminarier och kurser.

Har ni andra behov och önskemål? Hör av Er till MVR så hjälper vi Er, kontaktuppgifterna finner du här.

Upcoming Events

Evenemangskalendern

MVR erbjuder seminarier och kurser med ledande branschexperter som föreläsare. Få en överblick över de kurser och utbildningar som erbjuds av MVR och våra samarbetspartners i vår evenemangskalender.

Företagsanpassade kurser

MVR erbjuder sina medlemsföretag kurser på plats hos er med ledande experter i branschen som föreläsare. Kurserna kan i samråd med kursledaren anpassas för specifika behov på er arbetsplats.