Studiebesök hos Arcam och presentation av Uddeholm

Genom vårt samarbete med Sinf är du som medlem i MVR välkommen att delta vid verktygsföreningen STEMAs höstmöte i Göteborg den 2-3 oktober. Tisdagen inleds med gemensam middag och övernattning på Scandic Mölndal (måltider och övernattning till självkostnadspris). Dagen därefter fortsätter vi kl 10:00 med ett studiebesök hos Arcam (Krokslätts Fabriker) för att lära oss om deras utveckling av adaptiv tillverkningsutrustning. Därefter tar vi oss vidare till ÅbyTravet för lunch och en föreläsning av Uddeholm om deras utveckling av stål för additiv tillverkning.

Det blir en intressant dag med nyttig information om branschens framtida möjligheter och utmaningar.

Vi behöver din anmälan senast 28 september.

För mer information och anmälan, klicka här>>

By |2018-09-10T07:29:29+00:00September 6th, 2018|Teknik|