MVR – För den lokala
verkstadsindustrin

MVR arbetar för att hjälpa dig och ditt verkstadsföretag i den dagliga verksamheten samt med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma små och medelstora svenska verkstadsföretag.

MVR har i nära hundra år verkat och drivit frågor som utvecklat och förbättrat den mekaniska verkstadsindustrin och stålbyggandet i Sverige. Vi har en stark ambition att fortsätta utveckla vår bransch och genom nytänkande och annorlunda arbetssätt öka vår konkurrenskraft och se till att vi är attraktiva för kunder, såväl som för nya generationer medarbetare.

MVR hjälper dig och ditt företag att lyckas

MVR arbetar för att förbättra ditt företags lönsamhet. Vi skapar trygghet för dig som företagare och dina kunder genom lättillgänglig hög branschspecifik kompetens och branschanpassade förmåner.

Genom arbete med kompetensutveckling, regelverkspåverkan, certifiering och kompetensförsörjning höjer vi kvaliteten och driver utvecklingen framåt.

Vi måste hjälpas åt

Som medlem hos MVR får du tillgång till ett nätverk med 200 mekaniska verkstäder och stålbyggare. Tillsammans är vi starka!

Att vara medlem i MVR är ett konkret sätt att stärka ditt företag och förbättra branschens förutsättningar och utvecklingsmöjligheter i Sverige.

Bli medlem

Vår verksamhetsgrund

Trygghet

Som MVR-medlem är du trygg, vi är endast ett mejl eller ett telefonsamtal bort.

Kvalitet

Sverige kommer aldrig kunna konkurrera med låga löner. Istället är det kvalitet, snabba leveranser och innovativa lösningar som är framtiden! MVR erbjuder seminarier och kurser inom relevanta områden.

Utveckling

Vi driver frågor kring kompetensutveckling och arbetar för konkurrenskraftiga tekniska regelverk.

Läs mer