Mekaniska Verkstädernas Riksförbunds medlemsmagasin

Svensk Verkstad är branschmagasinet för tillverkningsindustrin och som når alla mindre och stora verkstadsföretag. Tillsammans har dessa företag mer än 20 000 anställda och investerar varje år över 5 miljarder kronor i maskiner, kringutrustning, utbildning och marknadsföring. Svensk Verkstad Magasin med dagliga digitala nyhetsbrev når förutom verkstadsföretagen även inköparna på OEM- företagen.

Svensk Verkstad Magasin har en TS-kontrollerad upplaga på 21 000 ex, där huvuddelen går till verkstadsföretag, medlemsföretag, inköpare och leverantörer. Genom att magasinet skickas till inköpare med aktuella inköpsbehov ger det effektiva annonser till lägre kostnader. Annonspriser, format och utgivningsplan se Svensk Verkstad

Bland de frågor som ägnas speciellt intresse i magasinet kan nämnas ny teknik, aktuella teman, aktuella kontrakt, produktionsteknik och datafrågor, juridiska och företagstekniska problem samt managementfrågor.

Svensk Verkstad Media kombinerar det bästa av två världar – det tryckta magasinet med djupa reportage, intervjuer och industrimässor – och det snabba och direktkommunicerande digitala nyhetsbrevet med dagens händelser, nyheter och produktnyheter.

Sedan lanseringen 1915 har Svensk Verkstad representerat tillverkningsindustrins innovativa och personliga ansikte. Svensk Verkstads tryckta magasin, digitala magasin, nyhetsbrev och hemsida har som huvudsyfte att förmedla nyheter, evenemang och kunskap samt leverera varumärkeskännedom och produktnyheter. I varje media, digitalt som print, speglar vi industrin genom reportage om intressanta företag och industriprofiler, samtalar med inköpare samt informerar om nya maskiner, verktyg och produkter. Varje utgåva innehåller starka teman och aktuella händelser.

Svensk Verkstad samarbetar också med Sveriges viktigaste industrimässor och bevakar med intervjuer och videor direkt från de ledande aktörerna. Svensk Verkstad Magasin och digitala media ägs och ges ut av Qimtek, ett nätverk för svensk tillverkningsindustri med 12 000 användare.

Kontakta Svensk Verkstad Media på 08-753 48 00 eller skicka in din intresseanmälan.

Vi ni veta mer om magasinet?

Tag kontakt med vår redaktion så får ni ytterligare information om fördelarna med att annonsera i Svensk Verkstad Magasin, husorganet för medlemsföretag i MVR sedan 1915.

Telefonnr: 08-753 48 00.
Nyheter skickas till: nyhet@svenskverkstad.se

Svensk Verkstads nyhetskanaler når 70 000 mottagare via;

  • Nyhetssajten
  • Nyhetsbrev
  • Magasinet

Redaktionsadress

Svensk Verkstad
c/o Qimtek AB
Svärdvägen 13
182 33 Danderyd
E-post: info@qimtek.se

Redaktionsråd: Björn Uppfeldt, Andreas Khysing, Hans Wigart, Johan Sköldberg och Mikael Harrison
Ansvarig utgivare: Hans Wigart, Qimtek AB
Chefredaktör: Mikael Harrison / Johan Sköldberg
Mediechef: Johan Sköldberg

Annonser

Emma Färlin

emma.farlin@svenskverkstad.se

Tel: 0651-30 08 01

Annonsmaterial skickas till: info@svenskverkstad.se