Elmia Subcontractor flyttas fram till 2021

Inlägget publicerades: augusti 21, 2020

Senast uppdaterat: februari 27, 2023

Med anledning av utbrottet av covid-19 och dess påverkan för allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 50 personer har det i år beslutats att Elmia Subcontractor 2020 inte kommer att genomföras som planerat i november 2020.

Årets Elmia Subcontractor skulle förmodligen blivit den allra viktigaste någonsin. Att knyta nya affärskontakter och diskutera med kollegor i branschen är idag avgörande för många företags framtid. Därför försöker vi på MVR just nu hjälpa våra medlemmar att nätverka och knyta kontakt med andra företag och entrepenörer i samma bransch, ännu mer än tidigare, så att vi tillsammans kan hjälpa varandra framåt.

Under tiden jobbar även Elmia för att kunna erbjuda ett alternativt deltagande för att även i år kunna skapa nya kontakter och affärer, mer information om detta kommer löpande komma upp på Elmias hemsida.

– Vi befinner oss i en mycket svåranalyserad situation och rådande läge ger oss tyvärr inte några andra alternativ än att fortsätta fokusera på att ställa om. Vi har försökt hålla kvar genomförandedatumen så länge som möjligt men stora fackmässor kräver lång framförhållning, vilket innebär att vi nu tvingas ta beslutet att Elmia Subcontractor 2020 inte kommer kunna genomföras, säger Lotta Frenssen, VD, Elmia AB.

Nästa års Elmia Subcontractor kommer att genomföras 9-12 november 2021.

Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

MVR arbetar för att förbättra ditt företags lönsamhet genom att hjälpa dig och ditt verkstadsföretag i den dagliga verksamheten samt med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma mål för små och medelstora svenska verkstadsföretag.

Automatiska uppdateringar?

Vill du få veckovis uppdateringar från bloggen direkt i inkorgen? Anmäl din epost nedan.

Dela gärna det här inlägget direkt till en kollega eller vän!