Laddar Evenemang

Alla Evenemang

Att hantera avtalsfrågor är både komplicerat och svårt och skillnaden mellan ett bra och ett dåligt avtal kostar i både tid och pengar. Därför finns det en stor vinning för affärsverksamheten att medvetet hantera allehanda avtalsfrågor.

Målsättningen med kursen är att deltagarna ska få tillräckligt med kunskaper för att kunna tolka, granska och upprätta avtal.

Kursbeskrivning

Under dagen kommer vi att gå igenom avtalsrättens grunder med koppling till de juridiska spörsmål som är relevanta för industriföretag. Att kunna hantera juridiska frågor samt att tolka och skriva avtal är avgörande för att göra goda affärer med låg risk. Kursdeltagarna kommer att få praktiska kunskaper som sedan kan appliceras i verksamheten.

Vi går bland annat igenom följande:

  1. Att läsa och tolka avtal
  2. Avtalsrätt – när och hur ett avtal kommer till stånd och om vad som överenskommits
  3. Avtal för industrin – standardavtal och viktiga klausuler
  4. Förhandling
  5. Avtal på engelska
  6. Att hantera situationer som inte blev som tänkt

Vi varvar föreläsningar med praktiskt arbete i form av övningar, grupparbeten, diskussioner och reflektioner av kursdeltagarnas egna erfarenheter.

Målgrupp

Kursen är till nytta för den som kommer i kontakt med kunder och avtal i sitt arbete och riktar sig både till den som har viss erfarenhet av att hantera avtal såväl som för den som helt saknar tidigare erfarenhet.

Kursledare är Alexander Clomén och Caroline Svensson från CvZ Juridik.

Priset inkluderar kursintyg, frukost, lunch samt eftermiddagsfika.

Vi erbjuder även en möjlighet att delta i kursen via länk ifall att önskemål finns.

Dela gärna det här inlägget!