Laddar Evenemang

Alla Evenemang

MVR välkomnar till en spännande utmaning – MVR Grand Prix! Här har du möjlighet att utmana dina branschkollegor på en adrenalinfylld bana och se vem som har vad som krävs för att ta sig först till mållinjen i ett 3-timmarsrace med en raceutrustad Volvo C30.

Inga förkunskaper krävs utöver körkort med behörighet B.

Dagen börjar med en teoretisk genomgång av regler, spårvalsteknik mm. Därefter mjukstartar vi med några träningsvarv innan 3-timmarsracet börjar efter lunch. Varje team lägger upp och sköter all strategi för genomförandet av tävlingen – planering och träning av snabba förarbyten, tankstopp samt hjälper varandra med råd och tips för att teamet skall få en så framskjuten placering som möjligt. Kör du inte själv passa då på att coacha ditt team.

Målsättning: Förutom en rolig aktivitet tillsammans med ditt företag och dina branschkollegor ger körupplevelsen du får under dagen nytta i den vanliga trafiken. Du lär dig allt från rätt körställning till kurvteknik. Dessutom får du testa hur säkerhetssystemen i bilen fungerar bl.a. ABS och antisladdsystemet.

MVR Grand Prix går av stapeln den 23 oktober 2023, mer info och anmälan finner ni nedan.

Vad väntar du på? Ta på dig racinghjälmen och gör dig redo för en spännande utmaning. Visa dina kollegor och konkurrenter vad du har att erbjuda och bevisa att du har vad som krävs för att vara i framkant i ditt företag.
Upplev kraften av konkurrens och samarbete på en och samma gång om..
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Dela gärna det här inlägget!