Behov av bollplank kring affärsutveckling?

Inlägget publicerades: oktober 18, 2017

Senast uppdaterat: september 2, 2022

Från 1 oktober ingår telefonrådgivning inom affärsutveckling genom ditt medlemskap i MVR.

Affärs- och företagsutveckling

Att se sina egna unika styrkor och fördelar är ofta svårt. Att bryta branschmönster och skapa nya affärsmodeller kan vara ännu svårare. Därför hjälper vi dig gärna vidare som bollplank eller med konkreta konsultuppdrag.

Kund- och lönsamhetsanalyser

Vilka kunder har du och hur lönsamma är de? Det som man kan tycka är en bra kund, kan vara den som sänker företagets lönsamhet. Vi hjälper dig att bena ut befintliga och kommande stjärnor i din kundportfölj.

Styrelsearbete

Får du som företagsledare för lite stöd i ditt tanke- och utvecklingsarbete? Har du en styrelse som verkligen gör skäl för sig? Vi hjälper dig att strukturera styrelsearbetet och om det behövs rekrytera nya styrelseledamöter till ditt företag.

Nya marknader och export

Genom våra återkommande undersökningar bland medlemsföretagen, till exempel Underleverantörsbarometern, ser vi snabbt hur marknaden utvecklas. Därför skapar vi samarbeten med aktörer, där vi tillsammans kan utveckla nya marknader.

Läs mer här

 

Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

MVR arbetar för att förbättra ditt företags lönsamhet genom att hjälpa dig och ditt verkstadsföretag i den dagliga verksamheten samt med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma mål för små och medelstora svenska verkstadsföretag.

Automatiska uppdateringar?

Vill du få veckovis uppdateringar från bloggen direkt i inkorgen? Anmäl din epost nedan.

Dela gärna det här inlägget direkt till en kollega eller vän!