Ekonomiskt stöd för införande av ledningssystem!

Inlägget publicerades: april 5, 2017

Senast uppdaterat: augusti 18, 2017

I över två decennier har FR2000 varit ett alternativ till de mer tids- och kostnadskrävande ISO-systemen, särskilt för mindre och medelstora företag. För många av dessa har FR2000-certifieringen också visat sig vara en viktig konkurrensfaktor i kampen om kunderna.

Idag finns närmare 500 företag inom såväl förvaltning som alla delar av näringslivet som har en certifiering enligt FR2000. Förutom de traditionella områdena kvalitet och miljö, så omfattar FR2000 även arbetsmiljö, kompetensförsörjning, brandskydd och socialt ansvarstagande.

Just nu finns möjlighet att söka ekonomiskt stöd för införandet av FR2000 via region Dalarna respektive Gävleborg och Västerbotten.

Välkommen på en informationsträff om FR2000 och möjligheten till ekonomiskt stöd arrangerad av MVR Gävle/Dala respektive MVR Västerbotten och FR2000-konsulten Bjarne Englund.

Intresseanmälan

Tid:
Gävle/Dala – Onsdag 26 april, klockan 13-16.
Västerbotten – Torsdag 27 april, klockan 13-16.

Plats: Väljs utifrån intresseanmälningarna i respektive region.

Kostnadsfritt för MVR-medlemmar.

Anmälan: e-post till Bjarne Englund, ange namn, företag, kontaktuppgifter, antal och önskemål om ort för informationsträff. Sista anmälan 12 april.

För mer information om FR2000 – ett starkare, enklare och tydligare ledningssystem, klicka här!

Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

MVR arbetar för att förbättra ditt företags lönsamhet genom att hjälpa dig och ditt verkstadsföretag i den dagliga verksamheten samt med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma mål för små och medelstora svenska verkstadsföretag.

Automatiska uppdateringar?

Vill du få veckovis uppdateringar från bloggen direkt i inkorgen? Anmäl din epost nedan.

Dela gärna det här inlägget direkt till en kollega eller vän!