Finns det utvecklingspotential i er verksamhet?

Inlägget publicerades: maj 18, 2017

Senast uppdaterat: augusti 16, 2022

Verkstadsindustrin utvecklas hela tiden med nya regler, nya material och nya maskiner och metoder. För att vara konkurrenskraftig krävs därför kontinuerlig kompetensutveckling. Vi vet att ni ofta har svårt att få tiden att räcka till, men för en långsiktigt lönsam verksamhet krävs utveckling. Att prioritera ned kompetens kommer förr eller senare att slå tillbaka i minskad konkurrenskraft.

I samarbete med ledande kursleverantörer och experter erbjuds kurser inom kvalitet, juridik, svets och stålbyggnad över hela Sverige till företag i den mekaniska verkstadsindustrin, se aktuella kurser här.

Vi vet att ni ofta har svårt att få tiden att räcka till och då kan det vara mer effektivt med en kurs på plats hos er med möjlighet till företagsanpassning, läs mer här.

MVRs medlemmar har förstås rabatterade priser!

För att möta konkurrensen från låglöneländer måste vi konkurrera med kunskap, kvalitet och effektivitet.

Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

MVR arbetar för att förbättra ditt företags lönsamhet genom att hjälpa dig och ditt verkstadsföretag i den dagliga verksamheten samt med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma mål för små och medelstora svenska verkstadsföretag.

Automatiska uppdateringar?

Vill du få veckovis uppdateringar från bloggen direkt i inkorgen? Anmäl din epost nedan.

Dela gärna det här inlägget direkt till en kollega eller vän!