Mälarlunchen – Besvärliga medarbetare och nyrekrytering

Inlägget publicerades: november 3, 2017

Senast uppdaterat: september 2, 2022

Välkommen till Mälarlunchen den 24 november om besvärliga medarbetare och nyrekrytering. Eftermiddagen avslutas med en tidig AW.

Tyvärr händer det ibland att en medarbetare sätter sig på tvären och blir svår att arbeta med eller att du som arbetsgivare helt enkelt felrekryterar. Det kan handla om att du till exempel anställer en kompetens som det senare visar sig att du inte har behov av eller en person som inte passar in bland övrig personal. Alexander Clomén, chefsjurist på Sinf, går igenom hur man minskar risken för oönskade beteenden bland medarbetare samt vad du ska tänka på för att undvika misstag vid nyrekrytering.

Under våra medlemsluncher bjuder vi in medlemmar till en lunch med diskussioner. Tanken är att träffas, byta några ord, skapa relationer och lyfta aktuella ämnen. Enkelt och okomplicerat.

Tid
Fredag den 24 november kl. 13:00

Plats
Näringspunkten, Klara Norra Kyrkogata 31, Stockholöm

Pris
Vi bjuder på dagens lunch och AW. OBS! No show-avgift (195 SEK) debiteras för anmäld person som inte kommer.

Anmälan
Vi behöver din anmälan senast onsdagen den 22 november. detta event har redan ägt rum

Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

MVR arbetar för att förbättra ditt företags lönsamhet genom att hjälpa dig och ditt verkstadsföretag i den dagliga verksamheten samt med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma mål för små och medelstora svenska verkstadsföretag.

Automatiska uppdateringar?

Vill du få veckovis uppdateringar från bloggen direkt i inkorgen? Anmäl din epost nedan.

Dela gärna det här inlägget direkt till en kollega eller vän!