MVR-konstruktörer

Inlägget publicerades: april 19, 2017

Senast uppdaterat: november 18, 2021

I samband med CE-märkning ställs krav på ett komplett tillverkningsunderlag. Samtidigt upplever många stålbyggare att de tillverkningsunderlag de får från beställarens konstruktör blir sämre och sämre.

MVR-konstruktörer

För att hjälpa medlemmarna kommer nu MVR att kvalificera kompetenta och erfarna byggnadskonstruktörer. Konstruktörerna ska vara rekommenderade av minst ett medlemsföretag och sedan granskas kompetens inom regelverk, dimensionering, utförandestandarder mm. Observera att man inte kan ta på sig dimensioneringsansvaret för de produkter som kräver CE-märkning om man inte är certifierad för detta.

En MVR-konstruktör skulle också kunna användas för tilläggsuppdrag som dyker upp under projektets gång. Eller varför inte för att ta bredare projekt, stomme inklusive betongplatta. Läs mer om vad MVR erbjuder >>

Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

MVR arbetar för att förbättra ditt företags lönsamhet genom att hjälpa dig och ditt verkstadsföretag i den dagliga verksamheten samt med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma mål för små och medelstora svenska verkstadsföretag.

Automatiska uppdateringar?

Vill du få veckovis uppdateringar från bloggen direkt i inkorgen? Anmäl din epost nedan.

Dela gärna det här inlägget direkt till en kollega eller vän!