Seglingsaktivitet 21 augusti

Inlägget publicerades: juni 3, 2024

Senast uppdaterat: juni 3, 2024

Upplev en oförglömlig dag i Stockholms skärgård ombord på en exklusiv 50-fots segelbåt från det italienska varvet Cantiere del Pardo. Med en unik kombination av vacker natur, kulinariska upplevelser och rolig teambuilding, erbjuder vi en dag fylld av seglingsäventyr och gemenskap.

Program, 21 augusti kl 9.00 – 17.00

Kl. 09.00 – 09.30 Samling vid Bullandö marina på Värmdö, där gästerna möts av skepparen och en topputrustad segelbåt. Nybryggt kaffe serveras och säkerhetsrutiner samt dagens program gås igenom.

Kl. 09.30 – 12.30 Seglingen inleds med att alla deltagare engageras i seglingsmomenten. Under ledning av en erfaren skeppare får deltagarna prova på navigation, styrning och trimning, vilket skapar en interaktiv och lärorik upplevelse.

Kl. 12.30 – 14.00 Ankring i en naturvik där en smakrik skärgårdsgryta från Bullandö krog serveras. Lunchen avnjuts med utsikt över skärgårdens vackra omgivningar, följt av avslappning och reflektion över förmiddagens äventyr.

Kl. 14.00 – 17.00 Efter lunch hissas seglen åter och färden fortsätter mot nya mål, med möjligheter att se både havsörn och säl. Eftermiddagskaffe serveras medan båten seglar genom pittoreska sund och fjärdar, innan återfärden till Bullandö marina.

Båten och Utrustning

Vi seglar en 50-fots Grand Soleil, utrustad med moderna bekvämligheter inklusive toaletter, duschar, kojer, GPS-plottrar, radar, autopilot, luftvärme, och underhållningssystem. Båten är säkerhetsutrustad enligt Sjöfartsverkets krav och erbjuder komfort och förstklassig service oavsett väder.

Pris: 2.500:- ex. moms per person

För de som vill avslutar vi dagen (start cirka 18.30) med middag på Vår Gård i Saltsjöbaden till självkostnadspris.

Kostnad cirka 1.000-1.500:- ex. moms.

För mer information och anmälan>>

 

 

Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

MVR arbetar för att förbättra ditt företags lönsamhet genom att hjälpa dig och ditt verkstadsföretag i den dagliga verksamheten samt med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma mål för små och medelstora svenska verkstadsföretag.

Automatiska uppdateringar?

Vill du få veckovis uppdateringar från bloggen direkt i inkorgen? Anmäl din epost nedan.

Dela gärna det här inlägget direkt till en kollega eller vän!