En plats kvar i vår samlingsmonter på Elmia Subcontractor 2018

Inlägget publicerades: juni 18, 2018

Senast uppdaterat: juni 21, 2018

För dig som är medlem i MVR har vi genom vårt samarbete med Sinf skapat ett utställarpaket på Elmia Subcontractor 2018.

Under Elmia Subcontrator den 13-16 november har du möjlighet att disponera cirka fem kvadratmeter yta i Sinfs samlingsmonter. I anslutning till montern bygger vi upp en mötes- och fikaavdelning som får nyttjas fritt av utställarna. Det är ett ypperligt tillfälle att marknadsföra ditt företag kostnadseffektivt, skaffa nya kontakter och bygga nätverk.

Samlingsmontern arrangeras för tredje året i rad och för andra gången i Hall B. Hall B är mässans största hall och har alltid ett bra flöde av besökare. Sinf profilerar sig över montern med en vepa från taket. Varje deltagare disponerar 1,5 meter av monterväggen och dessutom finns podier för arbetsprover.

Pris
Utställarplats, fyra dagar (tis-fre) 25 000 kr (exkl. moms)

Utställarpaket
• Registreringsavgift till Elmia
• Monteryta
• Byggnation
• Exponering i utställarkatalog/online

Monterplats
Antalet monterplatser är begränsade och flera är ombokade av förra årets utställare. Plats för endast några nya deltagare i hall B. Först till kvarn gäller. Intresseanmälan snarast – företag som inte får plats i hall B kommer att erbjudas placering i hall D.

Intresseanmälan skickas till Jessica Seeger på Sinf. Om du behöver synpunkter från tidigare utställare kontakta gärna Johan Andersson på Horns johan@horns.se eller Mia Gyllenhammar på Dreisen mia@dreisen.se

För intresseanmälan och frågor kontakta
Jessica Seeger
Kommunikationsansvarig Sinf
Telefon: +46 (0)8 440 11 86
E-mejl: jessica.seeger@sinf.se

Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

MVR arbetar för att förbättra ditt företags lönsamhet genom att hjälpa dig och ditt verkstadsföretag i den dagliga verksamheten samt med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma mål för små och medelstora svenska verkstadsföretag.

Automatiska uppdateringar?

Vill du få veckovis uppdateringar från bloggen direkt i inkorgen? Anmäl din epost nedan.

Dela gärna det här inlägget direkt till en kollega eller vän!