Matilda Widlund – Ny försäljningsansvarig

Inlägget publicerades: februari 14, 2019

Senast uppdaterat: mars 7, 2019

Matilda Widlund är ny på Sinf och MVRs marknadsavdelning sedan den 7 januari. Vi hälsar Matilda hjärtligt välkommen med några korta frågor så att vi får chans att lära känna henne lite bättre.

Vart kommer du närmast från?
Närmast kommer jag från en roll som Area Sales Manger på Hilti, dessförinnan arbetade jag i bemannings- och rekryteringsbranschen i 10 år.

Hur känns det att ta över rollen som försäljningsansvarig?
Spännande, roligt och utmanande!

Vad tycker du är det viktigaste för en bra kundrelation?
Förtroendet för varandra, som i alla relationer. En kund ska kunna lite på att jag finns där både när det går bra och lite mindre bra. Att vara tillgänglig och nåbar är också väldigt viktigt.

Vilken erfarenhet har du av företagande?
Jag har en sambo som har haft flera bolag. Vi har stött och blött det mesta en företagare är med om hemma vid köksbordet.

Ämnesområden som intresserar dig mest inom företagande?
Jag tycker många områden inom företagande är intressanta, försäljning, affärsutveckling och personalfrågor ligger mig extra varmt om hjärtat.

Kontakta Matilda
E-post: matilda.widlund@sinf.se
Tel: 08-440 11 75

Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

MVR arbetar för att förbättra ditt företags lönsamhet genom att hjälpa dig och ditt verkstadsföretag i den dagliga verksamheten samt med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma mål för små och medelstora svenska verkstadsföretag.

Automatiska uppdateringar?

Vill du få veckovis uppdateringar från bloggen direkt i inkorgen? Anmäl din epost nedan.

Dela gärna det här inlägget direkt till en kollega eller vän!