Rådgivning som sparar tid och pengar!

Inlägget publicerades: september 21, 2020

Senast uppdaterat: augusti 16, 2022

MVR kan med glädje meddela att MVRs uppskattade jurister, Alexander och Vanessa fortsätter hjälpa er med juridiska spörsmål inom avtalsrätt, arbetsrätt och entreprenadrätt. MVRs medlemmar har under våren och sommaren haft många frågor till Vanessa och Alexander, främst när det kommit till permitteringsfrågor och entreprenadjurdik.

Alexander Clomén och Vanessa von Zweigbergk har fungerat som MVRs jurister under flera år. Deras lösningsorienterade rådgivning och ombudskap i frågor som rör allt från arbetsrätt till entreprenadjuridik och arbetsmiljö har varit mycket uppskattad bland medlemmarna.

Arbetsrätt

Arbetsrätt handlar om förhållandet arbetsgivare och arbetstagare. Som medlem i MVR får du hjälp att bli en bra arbetsgivare. Det sparar tid och pengar samt minimerar risken för att du ska få onödiga konflikter på företaget. Konflikter bidrar till kostnader både ur energi och pengasynpunkt.

Du får råd och biträde i frågor som handlar om din personal, anställning, uppsägning, löneförhandlingar, varsel, turordningsregler med mera.

Avtalsjuridik och entreprenadjuridik

Vägrar din beställare att betala för det jobb du utfört eller har du några frågor kring avtalstolkning? Vid tvister eller andra tillfällen där det krävs förhandling står vi vid din sida och hjälper dig i den utsträckning du vill och behöver.

Spara tid och pengar genom att vara proaktiv. Ta alltid en kontakt med oss innan du agerar om du är osäker på vad som gäller.

Kontaktuppgifter till Alexander och Vanessa finns här.

Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

MVR arbetar för att förbättra ditt företags lönsamhet genom att hjälpa dig och ditt verkstadsföretag i den dagliga verksamheten samt med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma mål för små och medelstora svenska verkstadsföretag.

Automatiska uppdateringar?

Vill du få veckovis uppdateringar från bloggen direkt i inkorgen? Anmäl din epost nedan.

Dela gärna det här inlägget direkt till en kollega eller vän!