Samverkans- & produktionsavtal för tillverkningsindustrin

Samverkansavtal, den 14 november
Stora affärer kan vara en utmaning för medelstora industriföretag. Om du tillsammans med branschkollegor eller leverantörer väljer att göra affärer kan det skapa möjligheter som du annars inte kan komma nära.

Produktionsavtal för tillverkningsindustrin, den 15 november
Inom den tillverkande industrin är det inte ovanligt att överenskommelsen kring en affär träffas genom en handskakning. I bästa fall regleras villkoren genom allmänna leveransvillkor. I värsta fall, sett ur det tillverkande företagets ställning, genom storföretagets egna leveransvillkor.

Jag heter Alexander Clomén och är chefsjurist på Svensk Industriförening Sinf och MVR. Jag kommer att guida dig genom det här två frukostseminarierna. Här får du lära dig några av de fördelar du kan ha av att reglera en affär genom avtal. Vi tittar också på några av de vanligaste fallgroparna du kan stöta på i kundens egna inköpsvillkor.

Anmälan Samverkansavtal>> Detta evenemang har redan ägt rum

Anmälan Produktionsavtal för tillverkningsindustrin>> Detta evenemang har redan ägt rum

MVRs NYHETSBREV

Prenumerera för fler nyheter

 

Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

MVR arbetar för att förbättra ditt företags lönsamhet genom att hjälpa dig och ditt verkstadsföretag i den dagliga verksamheten samt med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma mål för små och medelstora svenska verkstadsföretag.

Dela gärna det här inlägget, via valfri platform!