MEKANISKA VERKSTÄDERNAS RIKSFÖRBUND | MEDLEMSFÖRMÅN

Logga in

Logga in2022-12-16T16:21:43+01:00

Som medlem i MVR måste du vara inloggad för att ta del av alla våra mallar och blanketter, få teknisk information och andra nyttiga hjälpmedel för att underlätta för dig i din verksamhet.

En överblick på vad som ingår i ditt medlemskap finner ni under medlemsnytta.

Alla rabatter och avtal kopplade till ert medlemsskap finner ni numera samlade i förmånsportalen.
Navigera snabbt med genvägarna nedan

Vi skapar värde tillsammans

För att nätverket alltid ska finnas till hands har vi en Facebookgrupp, Forum MVR – Mekaniska Verkstädernas Riksförbund, där du kan få stöd och där vi hjälper varandra med aktuella frågeställningar. På vår Linkedin sida delar vi gärna våra medlemmars framgångar. Se till att ni följer vår sida på både Facebook och Linkedin för att inte missa något, snabbknappar dit har nu precis här under.

MVR hjälper dig genom att erbjuda en plattform för samverkan mot gemensamma mål. Det är bara vi i branschen som kan lösa våra frågeställningar. Samverkan ställer krav på dig, och på MVR.

Att driva och arbeta tillsammans i nätverk är nyckeln. Det gäller att skapa sig tid och strukturer för hur vi ska kunna utveckla våra företag och branschen. Men det handlar också om att kunna ge konkret hjälp när du behöver det.

Framtiden är här

Vi fortsätter vårt bygge av ett stort heltäckande nätverk för stålbyggare och bearbetande företag inom den mekaniska verkstadsindustrin. Nästa steg för oss är att se till att era medlemssidor ger er allt ni behöver, därför kan det just nu se lite olika ut när ni nu loggar in medans vi testar oss fram till den bästa lösningen.

Nu kan ni som medlemmar logga in på er egna Medlemsprofil med företagets användarnamn eller mailadress, väl där inne kan ni sedan uppdatera era adresser, certifikat, verksamhetsområden, maskiner och dylikt. Detta för att vi strax kommer öppna upp för en ny sökfunktion bland alla våra medlemmar för att underlätta för både nätverkande och samarbeten. Men även för att vi stolt vill kunna visa upp er och ert arbete.

Har ni frågor, tips eller synpunkter? Kontakta oss och berätta mer.

Medlemssidorna

Problem att logga in?

Vi har ny mail och kan inte logga in/återställa kontot.2022-01-31T17:00:53+01:00
Har ni en ny mailadress på företaget och behöver ändra kontot, kontakta oss med så många av följande uppgifter som du kan så försöker vi hjälpa dig:

1. Din gamla mailadress
2. Din nya mailadress
5. Medlemsnummer / Organisationsnummer
6. Förnamn efternamn på kontaktperson
7. Ev. användarnamn

Kontakta oss

När jag försöker skapa ny profil står det att jag redan är registrerad?2022-01-31T16:40:40+01:00

Vårt system tillåter bara en företagsprofil per medlemskap registrerat. Om du är anställd på ett företag som är medlem i MVR och vill ha tillgång till medlemssidorna kontaktar du ansvarig på ert företag för tillgång till era kontouppgifter.

Är du ansvarig men kommer inte ihåg er användarnamn? Kontakta oss så hjälper vi dig att leta reda på det.

Jag har bara ett lösenord!2023-01-05T10:25:04+01:00

Du kan inte längre logga in på våra gamla medlemssidor med endast ett lösenord.
Dessa sidor underhålls inte längre och ni uppmanas till att skapa en ny profil för att ta del av alla era medlemsförmåner.

Hur gör jag för att byta eller återhämta mina inloggningsuppgifter?2022-01-31T16:56:29+01:00
Om du har glömt ditt lösenord eller användarnamn, klicka här för att återställa ditt konto.
E-postadressen finns redan2022-08-10T17:15:03+02:00

Om du får meddelande om att e-postadressen inte finns kan det bero på att du har registrerat dig med ett separat användarnamn eller med en annan epostadress.
Det kan också bero på att profilen är skapad av någon annan på ert företag med en adress du inte har tillgång till.

Hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Till toppen