Blåkläder till medlemspris

Inlägget publicerades: maj 2, 2022

Senast uppdaterat: maj 2, 2022

MVR har ingått ramavtal med Blåkläder omfattande deras totala sortiment om över 26 000 produkter. Avtalet finns tillgängligt på förmånsportalen för våra medlemmar. Där fyller ni enkelt i formuläret för att skaffa nytt kundnummer eller flytta befintligt kundnummer till ramavtalet.

Blåkläder är varumärket för dig som ställer höga krav på kvalitet, funktion och design när det gäller arbetskläder, skor och handskar. Fokus är att ta fram produkter för en säkrare, enklare och bekvämare vardag – och inte heller ska du behöva fundera på om dina arbetskläder håller.

Hållbart
Blåkläder är ett varumärke de flesta känner till, men få vet att Blåkläder är branschledande inom miljö, rättvisa och hållbarhet. Blåkläder kontrollerar över 85 % av produktionsflödet från råvara till färdigt plagg och har implementerat system för rättvisa och god arbetsmiljö i samtliga fabriker.

Leveranssäkerhet
En viktig faktor i valet av Blåkläder är även deras höga leveranssäkerhet. De har egna lager i Sverige med minst 20 000 artikelnummer och produkter som täcker 2 års försäljning. Det gör att Blåkläder i 97% av alla beställningar kan leverera inom 3 – 5 dagar.

Ekonomi
Ramavtalet ger minst 25 % rabatt på hela sortimentet. Blåkläders priser är i det högre segmentet men ur ett miljö- och hållbarhetsperspektiv kan det vara bättre än att välja ”billigt och kortlivat”. En bra idé är att skaffa ett kundnummer på ramavtalet och analysera ramavtalspriserna och göra det val som passar ens egna företag bäst.

Gå direkt till förmånsportalen för att få tillgång till rabatten >>

Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

MVR arbetar för att förbättra ditt företags lönsamhet genom att hjälpa dig och ditt verkstadsföretag i den dagliga verksamheten samt med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma mål för små och medelstora svenska verkstadsföretag.

Automatiska uppdateringar?

Vill du få veckovis uppdateringar från bloggen direkt i inkorgen? Anmäl din epost nedan.

Dela gärna det här inlägget direkt till en kollega eller vän!