Så undviker du personligt betalningsansvar för ditt företag!

Inlägget publicerades: maj 17, 2023

Senast uppdaterat: maj 17, 2023

Är det du som har ansvaret, då bär du också risken. Som företrädare för ditt bolag riskerar du att bli personligt betalningsansvarig om något går snett. Med en VD- och styrelseansvarsförsäkring fär du rätt stöd och hjälp.

Företagsledare och styrelsemedlemmars beslut och handlingar kan påverka företagets resultat och intressenter. Om en VD eller styrelsemedlem skulle göra en misstag eller ta beslut som orsakar skada eller förlust för företaget eller tredje part, kan de ställas personligt ansvariga och behöva betala skadestånd eller rättsliga kostnader ur egen ficka.

Varmt välkommen att delta på ett webbinarium av MVRs försäkringsrådgivare SÄKRA, där deras specialist Caroline Hamilton presenterar hur försäkringen kan skydda mot det ansvar som följer av ett VD- eller styrelseuppdrag. Hon ger också exempel på olika situationer där försäkringen går in och täcker. Det vill du inte missa!

Praktisk information
När: Torsdagen den 1 juni kl. 11.30 – 12.00 Hur: Webbinariumet kommer att ske via Teams, en länk skickas ut innan mötet
Anmälan senast 29 maj via denna länk

Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

MVR arbetar för att förbättra ditt företags lönsamhet genom att hjälpa dig och ditt verkstadsföretag i den dagliga verksamheten samt med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma mål för små och medelstora svenska verkstadsföretag.

Automatiska uppdateringar?

Vill du få veckovis uppdateringar från bloggen direkt i inkorgen? Anmäl din epost nedan.

Dela gärna det här inlägget direkt till en kollega eller vän!