Introduktion för medlemmar – Manufacturing Guide

Inlägget publicerades: maj 30, 2022

Senast uppdaterat: juli 6, 2022

Välkommen till en kort introduktion till MVRs nya medlemskluster

– skapat ihop med Manufacturing Guide och Qimtek!

I vår ständiga strävan att utöka nyttan för våra medlemmar så presenteras ni numer i MVRs medlemsklusterManufacturing Guide (MG).

Den 14/6 kl 14.00 bjöd vi in till en 15 minuter lång digital introduktion via teams till sajterna och klusterupplägget. Efter introt fanns möjlighet att ställa frågor direkt till MVR, MG och Qimtek.

– Som klustermedlem erhåller ni kostnadsfria profiler på både MG och Qimtek (värde 7 800kr) samt ett komboerbjudande för utökad synlighet.

– MG och Qimtek är två kompletterande sajter som besöks av över 150 000 unika besökare per år vilka söker både kunskap och leverantörer inom svensk tillverkningsindustri.

Manufacturingguide är en kunskapsdatabas med mer än 600 beskrivna tillverkningsmetoder och över 1 000 illustrationer och gör dem till världens bredaste uppslagsverk inom produktionsteknik.

Qimtek är en marknadsplats för tillverkningsindustrin och är Skandinaviens största professionella nätverk för branschen med över 15 000 användare.

Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

MVR arbetar för att förbättra ditt företags lönsamhet genom att hjälpa dig och ditt verkstadsföretag i den dagliga verksamheten samt med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma mål för små och medelstora svenska verkstadsföretag.

Automatiska uppdateringar?

Vill du få veckovis uppdateringar från bloggen direkt i inkorgen? Anmäl din epost nedan.

Dela gärna det här inlägget direkt till en kollega eller vän!