Seminarium för medlemmar i MVR

I samband med pandemin Covid -19 har världsmarknaden förändrats snabbt och det påverkar de svenska företagen i stor utsträckning. Bland annat har stålpriserna ökat snabbt till nivåer som inte gick att förutspå. Därför bjuder MVR nu in till en timmes seminarium för medlemmar om ämnet och för att berätta kort om hur just du kan utnyttja dina medlemsförmåner på bästa vis.

Datum: 20 oktober kl17-18
Ämne: Entreprenadavtal och Force Majeure
Kostnad: Kostnadsfritt för MVRs medlemmar
Plats: Clarion Hotel Post i Göteborg

Under detta en timmas seminarium går vi igenom vad som kan utgöra en Force Majeure-situation, när ett sådant villkor kan aktualiseras och vad det kan få för konsekvenser. Vi kommer också avhandla de ökade materialpriserna och under vilka förutsättningar överenskomna priser kan justeras i efterhand och vad du kan göra i samband med att du ingår nya avtal. Tyngdpunkten kommer ligga på frågorna i förhållande till de allmänna villkoren AB och ABT.

17:00 Entreprenadavtal och Force Majeure
 – Alexander Clomén, bolagsjurist MVR och managing partner på CvZ Juridik
17:45 Hur får du ut mer av ditt MVR-medlemskap
Björn Uppfeldt, Förbundsdirektör MVR
18:00 Öl och tilltugg

Bindande anmälan till info@mvr.se

Vi ses!

MVRs NYHETSBREV

Prenumerera för fler nyheter

 

Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

MVR arbetar för att förbättra ditt företags lönsamhet genom att hjälpa dig och ditt verkstadsföretag i den dagliga verksamheten samt med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma mål för små och medelstora svenska verkstadsföretag.

Dela gärna det här inlägget, via valfri platform!