Sveriges snabbaste verkstad

Inlägget publicerades: maj 15, 2023

Senast uppdaterat: maj 16, 2023

MVR välkomnar till en spännande utmaning – MVR Grand Prix! Här har du möjlighet att utmana dina branschkollegor på en adrenalinfylld bana och se vem som har vad som krävs för att ta sig först till mållinjen i ett 3-timmarsrace med en raceutrustad Volvo C30.

Inga förkunskaper krävs utöver körkort med behörighet B.

Dagen börjar med en teoretisk genomgång av regler, spårvalsteknik mm. Därefter mjukstartar vi med några träningsvarv innan 3-timmarsracet börjar efter lunch. Varje team lägger upp och sköter all strategi för genomförandet av tävlingen – planering och träning av snabba förarbyten, tankstopp samt hjälper varandra med råd och tips för att teamet skall få en så framskjuten placering som möjligt. Kör du inte själv passa då på att coacha ditt team.

Målsättning: Förutom en rolig aktivitet tillsammans med ditt företag och dina branschkollegor ger körupplevelsen du får under dagen nytta i den vanliga trafiken. Du lär dig allt från rätt körställning till kurvteknik. Dessutom får du testa hur säkerhetssystemen i bilen fungerar bl.a. ABS och antisladdsystemet.

MVR Grand Prix går av stapeln den 23 oktober 2023, mer info och anmälan finner ni nedan.

Är du intresserad av fler evenemang från MVR? Kika i vår evenemangskalender >>

Vad väntar du på? Ta på dig racinghjälmen och gör dig redo för en spännande utmaning.
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

MVR arbetar för att förbättra ditt företags lönsamhet genom att hjälpa dig och ditt verkstadsföretag i den dagliga verksamheten samt med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma mål för små och medelstora svenska verkstadsföretag.

Automatiska uppdateringar?

Vill du få veckovis uppdateringar från bloggen direkt i inkorgen? Anmäl din epost nedan.

Dela gärna det här inlägget direkt till en kollega eller vän!