Medlemssidor

För MVR´s medlemmar

Som medlem i MVR måste du vara inloggad för att ta del av alla våra mallar och blanketter, läsa handböcker, få teknisk information och andra nyttiga hjälpmedel för att underlätta för dig i din verksamhet.

En överblick på vad som ingår i ditt medlemskap finner ni under medlemsnytta.

Alla rabatter och avtal kopplade till ert medlemsskap finner ni numera samlade i förmånsportalen.

Navigera snabbt med dessa genvägar

Logga in på medlemsidorna
Gå direkt till förmånsportalen

Vi skapar värdet tillsammans

För att nätverket alltid ska finnas till hands har vi en Facebookgrupp, Forum MVR – Mekaniska Verkstädernas Riksförbund, där du kan få stöd och där vi hjälper varandra med aktuella frågeställningar.

Du kan förstås också alltid ringa MVRs kansli så hjälper vi dig.

Ansök om medlemskap i forum mvr på Facebook
Följ mvr på linkedin

MVR hjälper dig genom att erbjuda en plattform för samverkan mot gemensamma mål. Det är bara vi i branschen som kan lösa våra frågeställningar. Samverkan ställer krav på dig, och på MVR.

Att driva och arbeta tillsammans i nätverk är nyckeln. Det gäller att skapa sig tid och strukturer för hur vi ska kunna utveckla våra företag och branschen. Men det handlar också om att kunna ge konkret hjälp när du behöver det.

Framtiden är nästan här

Vi fortsätter vårt bygge av ett stort heltäckande nätverk för stålbyggare och bearbetande företag inom den mekaniska verkstadsindustrin. Nästa steg för oss är att se till att era medlemssidor ger er allt ni behöver, därför kan det just nu se lite olika ut när ni nu loggar in medans vi testar oss fram till den bästa lösningen.

Redan nu kan ni som medlemmar förbereda er egna Medlemsprofil genom att skapa ett konto, väl där inne kan ni sedan uppdatera era adresser, certifikat, verksamhetsområden, maskiner och dylikt. Detta för att vi strax kommer öppna upp för en ny sökfunktion bland alla våra medlemmar för att underlätta för både nätverkande och samarbeten. Men även för att vi stolt vill kunna visa upp er och ert arbete.

Börja skapa ditt företags personliga medlemsprofil redan idag.
Har ni frågor, tips eller synpunkter? Kontakta oss och berätta mer.

Skapa Företagets nya mvr-profil