Här kan ni utforska MVRs mallar, blanketter och handböcker.

Allt nedladdningsbart material är kostnadsfritt för alla medlemmar i MVR, för att ladda ner dokumenten måste du vara inloggad på dina medlemssidor.

Är du inte medlem men vill ha tillgång? Kontakta kansliet för mer information eller läs mer om våra medlemskap.

Att skriva avtal är inte alltid lätt, därför har vi på MVR tagit fram ett antal mallar som hjälper er med avtalen hela vägen från anställning till uppsägning.

Här har vi skapat mallar och blanketter som ni enkelt kan skriva ut och fylla i. För att kostnadsfritt ladda ner dessa behöver du som medlem vara inloggad.

Allmänna föreskrifter för stålkonstruktörer

Ibland kan det vara svårt att hålla all information uppdaterad och korrekt, därför har vi här samlat en del nyttiga handböcker som ni kan ha nytta av.

E-handeln är öppen för MVRs medlemmar.
Alla priser är netto exkl. moms, frakt och emballage.

En kaka är en liten textfil som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare. Det finns två sorters kakor, “vanliga” kakor och sessionskakor. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte, medan vanliga kakor sparas på din dator en längre tid. Vi använder oss av båda typerna.

Så använder vi kakor
Vi använder kakor för att komma ihåg ditt val som privatkund eller företagskund. Detta på grund av att priser ska visas med moms för privatpersoner och utan moms för företag samt för att vi ska veta om du ska fylla i personnummer eller organisationsnummer vid eventuell beställning.

Så kan du undvika kakor
Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Du kan också radera kakor manuellt från din hårddisk när som helst. Väljer du att inte acceptera kakor kan vissa funktioner fortfarande användas, men du kan begränsa funktionaliteten på vissa webbsidor, t.ex. dina personliga inställningar. För mer information om kakor se www.pts.se/cookies