E-shop 2017-09-04T15:51:43+00:00

E-shop

Load More Posts
E-handeln är öppen för MVRs medlemmar.
Alla priser är netto exkl. moms, frakt och emballage.
MVR Service AB
c/o Nordcert Wallingatan 33
11124 Stockholm
Sverige
0480-233 00
Vi innehar F-skattsedel

Branschorganisation för mekaniska verkstäder som omfattar följande typer: stålbyggnadsverkstäder, smidesverkstäder, serviceverkstäder, svetsverkstäder, skärande bearbetningsverkstäder, plåtbearbetningsverkstäder och verkstäder med en kombination av uppräknade.
MVR har över 90 års erfarenhet av att driva viktiga frågor för vår bransch. Vi har med nytänkande och annorlunda tankesätt varit med att driva frågor som i grunden förändrat vårt dagliga arbete.
Vi har en stark ambition att fortsätta att utveckla vår bransch, att öka vår konkurrenskraft och se till att vi blir attraktiva för en ny generation. Vi kommer också att fortsatt att vara ett stöd i din vardag. Både i små och stora frågor. Vare sig det handlar om hur du ska få tag i en bra lärling eller hur du ska lösa en juridisk tvist. Se vår hemsida www.mvr.se

En kaka är en liten textfil som skickas från vår webbserver och som sparas av din webbläsare. Det finns två sorters kakor, “vanliga” kakor och sessionskakor. Sessionskakor försvinner när du stänger din webbläsare och sparas alltså inte, medan vanliga kakor sparas på din dator en längre tid. Vi använder oss av båda typerna.

Så använder vi kakor
Vi använder kakor för att komma ihåg ditt val som privatkund eller företagskund. Detta på grund av att priser ska visas med moms för privatpersoner och utan moms för företag samt för att vi ska veta om du ska fylla i personnummer eller organisationsnummer vid eventuell beställning.

Så kan du undvika kakor
Vill du inte acceptera kakor kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av kakor eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en kaka. Genom webbläsaren kan också tidigare lagrade kakor raderas. Se webbläsarens hjälpsidor för mer information. Du kan också radera kakor manuellt från din hårddisk när som helst. Väljer du att inte acceptera kakor kan vissa funktioner fortfarande användas, men du kan begränsa funktionaliteten på vissa webbsidor, t.ex. dina personliga inställningar. För mer information om kakor se www.pts.se/cookies