Ett medlemskap i MVR lönar sig

Nedan finner du en snabb överblick över de förmåner som ett medlemskap innebär och lite mer information om hur och inom vilka områden vi på Mekaniska Verkstädernas Riksförbund arbetar för våra medlemmar.

Ett medlemskap i MVR är ett konkret sätt för dig som stålbyggare eller mekanisk verkstad, att stärka ditt företag, förbättra branschens förutsättningar och utvecklingsmöjligheter.

Jag vill veta mer

Genom ditt MVR-medlemskap får du tillgång till marknadens bästa försäkringar för verkstadsföretag. Sparar du också in hela medlemsavgiften?

Jag vill veta mer

Vi som står bakom MVR känner till branschens utmaningar. I medlemskapet ingår bland annat teknisk och juridisk rådgivning.

Jag vill veta mer

Gemensamt upphandlade medlemsförmåner sparar tid och pengar samt ökar våra medlemsföretags konkurrenskraft.

Jag vill veta mer

Genom ditt MVR-medlemskap får du tillgång till mallar, blanketter, uppdaterade handböcker och aktuella regelverk.

Jag vill veta mer

Finns det utvecklingspotential i er verksamhet? I samarbete med ledande experter i branschen erbjuder MVR både allmänna och anpassade kurser.

Jag vill veta mer

Genom arbete med kompetensutveckling, regelverkspåverkan, certifiering och kompetensförsörjning höjer vi kvaliteten och driver utvecklingen framåt.

Jag vill veta mer

MVR hjälper dig genom att erbjuda en plattform med över 200 verkstäder och stålbyggare för samverkan mot gemensamma mål.

Jag vill veta mer

Som medlem i MVR kan du här få rådgivning, se dina avtal, ladda ner mallar och blanketter och uppdatera dina företagsuppgifter.

Jag vill veta mer