Vi vet att du inte har tid eller råd att ta in hjälp av experter utifrån. Vi måste istället bli bra på att samverka och tillsammans hjälpa varandra framåt.
Häri ligger också den stora styrkan i MVR – vårt nätverk för verkstadsindustrin, inklusive svets och stålbyggnad.

Som medlem i MVR – Mekaniska Verkstädernas Riksförbund får du tillgång till Sveriges största nätverk för verkstadsindustrin och stålbyggnad.
Du blir en del av ett nätverk som finns i hela landet tillsammans med över 200 verkstäder och stålbyggare. Som medlem får du bredare kunskaper, träffa andra i branschen och göra affärer. Med ditt medlemskap hjälper du även till att påverka branschen.

För att våra medlemmar på ett enkelt sätt ska kunna samverka och samarbeta har vi skapat ett antal kanaler för att underlätta detta.
På vår Facebook och LinkedIn lägger vi kontinuerligt ut uppdateringar som rör er och branschen.

Vi har även ett forum på Facebook där ni som medlemmar själva kan lägga ut nyheter, uppdateringar, ställa frågor, söka samarbeten, hitta personal, material eller annat som är viktigt för verksamheten.
Är ni inte med där så rekommenderar vi att ni ansöker till gruppen direkt >>

Självklart kan ni även själva söka bland våra medlemmar och där få mer information om vilka certifikat, maskiner och kompetenser för att hitta den rätta leverantören av just det arbete du behöver hjälp med.

MVR Forum

I MVRs forum på Facebook själva kan medlemmarna själva lägga ut nyheter, uppdateringar, ställa frågor, söka samarbeten, hitta personal, material eller annat som är viktigt för verksamheten.

Våra medlemmar

Söker du en verkstad med en specifik maskin i sin hall? Vill du hitta en verkstad att samarbeta med? Någon med specifika certifikat eller bara någon som ligger geografiskt nära?

Medlemssidorna