Samarbetsavtal stärker MVR

MVR, Svensk Industriförening (Sinf) och Stål & Mekangruppen ingår ett samarbetsavtal för att stärka vårt medlemserbjudande. För oss är det viktigt att ni får så mycket som möjligt för medlemsavgiften och genom detta samarbete stärker vi vår röst, effektiviserar vårt arbete och framförallt förbättrar era medlemsförmåner.

Fördelar

MVR har under flera år arbetat för en ökad samverkan och samordning av verksamheterna i olika intresseorganisationer och branschorganisationer inom svensk verkstadsindustri. Vi är därför mycket glada för att Sinf och Stål & Mekangruppen inleder ett nära samarbete med oss och vi hoppas och tror att detta bara är början. Vi välkomnar fler organisationer i detta gemensamma arbete! Tillsammans kan vi leverera en ökad medlemsnytta och bli en starkare röst. Det går bra för de mekaniska verkstäderna och stålbyggnadsföretagen, men det finns utmaningar som till exempel rekrytering och utveckling av branschens företag. Med gemensam styrka förbättrar vi förutsättningarna för att stärka branschen och möta kommande utmaningar. Alla företag, oavsett inriktning, har behov att stärka sin konkurrenskraft. Genom samarbetet kan vi erbjuda en bredare rådgivning, bättre förmåner och inte minst ett nätverk som levererar affärsnytta.

Utökade medlemsförmåner

För er som medlemmar innebär det att ni för samma medlemsavgift som tidigare även får ta del av Sinfs och Stål & Mekangruppens förmåner som till exempel utökad rådgivning i juridik och affärsutveckling. Läs mer här.

Läs pressmeddelandet här.

För mer information vänligen kontakta:

Björn Uppfeldt, VD MVR – Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

MVRs NYHETSBREV

Prenumerera för fler nyheter

 

Mekaniska Verkstädernas Riksförbund

MVR arbetar för att förbättra ditt företags lönsamhet genom att hjälpa dig och ditt verkstadsföretag i den dagliga verksamheten samt med att skapa goda förutsättningar för branschen med långsiktigt lönsamma mål för små och medelstora svenska verkstadsföretag.

Dela gärna det här inlägget, via valfri platform!